CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, January 19, 2011

terbang jauhh.. ;)

ALHAMDULILLAH..

entry kali ni nak ajak korg TERBANG ,

jommm !!!

yg pasti
TERBANG ni xperlukan flight & money lgsung. hihi

tp..

kt entry ni aku la yg terbang yer.

klu korg nk join... bacelah ;)

First skali ...

aku nak
TERBANG ke satu tempat yg mmg aku teringin sangat nak pegi .

^_^ Mengerjakan Umrah ke Baitullah :) xkisah la aku g n mak ayah atau future hsband. JANJI , aku dpt pegi . sngt2 TERINGIN lahh (muka excited sngt skng ni) hihihi.


SUBHANALLAH !!

Second ,

TERBANG ke KERJAYA aku ...

^_^ sudah semestinyalah
PENSYARAH . dari kecik smpailah beso , cita2 aku xpnh berubah . (sbb tu la abis dinding umah aku kne conteng , nk jd cikgu/lect pnya pasal . hehehe)... tp, nk jadi lect. skng ni koman2 pon kne ada DGREE . so, insya Allah..

^_^ kalau xdpt jd LECT... hurmm..
S/U pn oke la jugak. aku dah ada basic S/U nieh.
teringat pulak mse kck2 , aku slalu belagak mcm teror menaip xtgk keyboard .
(flashback jap). Alhamdulillah , skrng ni da boleh MENAIP without looking keyboard . YEAY !!!

^_^ & the last, klu xdpt jd LECT or S/U .. konfom2 lah aku jadi
P.W. (Personal Wife) a.k.a ISTERI . hehe . tp, klu jd LECT or S/U pn kerja yg TETAP smpai MATI opkoslah P.W.

banyak tangan ooo klu jd housewife ..best2 :)

kethree pulak ..

nak TERBANG ke WEDDING PLANNING pulak ..

^_^ kih2. syiok lak yg ketiga ni. opkoslah ebery org ada pilihan sndiri...kawen skali seumor idop kan ?? insya Allah..

^_^ aku nye pilihan time kawen, tadela nk mewah2. sederhana sudahh. JANJI, baju pengantin & sume pekakas kawen, mstilah bewarna
MERAH (paborite kaler i taw)

^_^yg PALING PENTING, walimatul urus aku nnti, tanak menyusahkan family.. so, ala kadar pun takpe :) *no pelamin . hehe.



ni bukan baju aku taw.. gambaran sajer :D

keempat nya ,

let's go to
HONEYMOON pulak. hik3...

^_^ skurang2nye dpt g honeymoon luar negara oke jugak (
UMRAH & SLH 1 PULAU DI KOREA)

^_^ dalam negara,
LGKAWI pon oke jugak :) (wlupn da bpe bnyk kali smpai sna) huhu..


Buat masa ni tu aje . smpai honeymoon suda lah yer . kalu aku dipnjgkan umur & dirajinkan diri utk mengupdate blog . after aku kawen , aku akan smbung PENERBANGAN aku ke alam FAMILY pulak :)) tp tnggu la bpe tahun lagikk . hehehe .

sebenarnya kalau korg nk tahu,
PENERBANGAN aku ni ttg ANGAN2 aku . hihi
so, ni hanya angan2 taw.
klu dapat ALHAMDULILLAH..
klu xdpt pn ALHAMDULILLAH..


that's all. tq . As Salam :)



2 comments:

FANA ZABIL

amboi..berangan sampai nak kawin ea..hahahaa

.ciknoey.

perancangan awal ye?hehe..
nti kite wat haji sesme taw.
then nti g honeymoon, aku nk jd pengapit. (tibe).
:DD

Post a Comment

please drop your comment here . mucho gracias :)